MENU- EN TAFELSCHIKKING VOOR DOOPFEESTEN

Een kinderdoop is zo’n mooie traditie. De hoofdpersoon van vandaag begrijpt waarschijnlijk nog steeds niet echt wat er aan de hand is, maar de ouders krijgen de kans om de grote gebeurtenis in het leven te markeren en het wonder te laten zien. Er is een nieuw leven gekomen en het moet gevierd worden. Met geweldige gemeenschap, lekker eten, mooie tradities en in een gezellige omgeving. Ik denk ook dat een doop een evenement is dat je uitnodigt om een ​​extra inspanning te leveren met de menukaart en tafelsetting. Hier is het toegestaan ​​om de decoratie in kleur te coördineren, tafelkaarten te schrijven en een feestelijke taart te maken, wat je ook verzamelt of gewoon de directe familie.

In deze blogpost heb ik een glimp opgevangen en goede ideeën opgevangen van de doop van mijn zoontje Otto. Ik hoop dat je het inspirerend zult vinden 

Gerelateerde blogs

APPEL-GRANOLA

In dit recept voor appelgranola wordt appelpuree gebruikt om een ​​zoete, “chunky” en knapperige granola te maken. Een gezonde, suikervrije granola gezoet met appelpuree en een