Welkom op mijn website, wat leuk dat je een kijkje komt nemen!

Soms wil je wel genieten, maar heb je geen tijd om te bedenken wat je nu weer moet klaarmaken. Die kostbare tijd breng je liever aan tafel door. Daarom deel ik met veel plezier mijn recepten met je, zodat jij alle tijd hebt voor je geliefden. Lekker eten betekent voor mij een geluksmoment. En voor jou ongetwijfeld ook.

Of eigenlijk is moment niet het goede woord, want lekker eten gaat vooral over lang. Lang genieten en tijd met elkaar doorbrengen. Over geuren en smaken die onze herinnering kleuren. Voor mij zit het bedenken van wat ik ga eten in mijn DNA. Van jongs af aan ben ik niet weg te slaan uit de keuken. Die van mijn oma, mijn moeder en tegenwoordig die van mijzelf.

“Lekker eten betekent voor mij een geluksmoment.”

Ga lekker zitten. Dan pak ik een pan, pluk ik even wat dille en koriander, leg ik de eieren en de walnoten vast klaar. Wil je wat drinken? Zoals dat met vrienden aan een keukentafel gaat, vertel ik je ook wat over mijn leven. In Teheran, in asielcentra, maar ook op tal van plaatsen in Nederland en daarbuiten. En ik vertel je hoe mijn gerechten, vaak bij toeval, zijn ontstaan.

Kom, neem plaats in mijn keuken!